Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 12 September 2020, win Vouchers, Gems & More.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 12 September 2020, win Vouchers, Gems & More.

Flipkart Daily Trivia Quiz

Flipkart Trivia Quiz Answers Today 12th September 2020 win Vouchers, Gems & More. Super Coins for its users by  Flipkart the online e-commerce giant is conducting daily quiz and through this Flipkart Daily Trivia Quiz, users can win amazing prizes. Get the latest Flipkart Daily Quiz Answers Today.

Today’s Flipkart Daily Trivia Quiz Details:

  • Flipkart Trivia Quiz Date – 12th September 2020
  • Today’s Flipkart quiz prize – Vouchers, Gems, and More
  • Flipkart Daily Quiz Timing – 12 AM to 11.59 PM
  • Winners: 40000+

How to play the Flipkart Trivia Quiz?

To participate in the Flipkart Daily Quiz, you need to follow these simple steps:

1: Download the Flipkart app on your device.

2: Launch the Flipkart app.

3: Head over to the ‘Game Zone’ section and click on the ‘Daily Trivia Banner’.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 12th September 2020

Question 1 – The largest stadium in India by seating capacity is in which city?

Answer 1 – Kolkata

Question 2 – The co-founder of Reddit, Alexis Ohanian is married to a woman who plays which sport?

Answer 2 – Tennis

Question 3 – Recently, Sri Lanka registered a whitewash in a 3-match T20I series for the 1st time against

Answer 3 –  Pakistan

Question 4 – The first edition of the ICC Asia Cup was held in which country in 1984?

Answer 4 – UAE

Question 5 – Two teams of how many players compete to score the most points in ice hockey?

Answer 5 – Six

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 11th September 2020

Question 1 – Which of these is an upcoming film starring Arjun Kapoor and Kriti Sanon?

Answer 1 – Panipat

Question 2 – Apart from Karamveer, what was Ayushmann’s character’s name in the film ‘Dream Girl’?

Answer 2 – Pooja

Question 3 – Kathryn Bigelow is the first woman to win the Oscar Award for __.

Answer 3 –  Best Director

Question 4 – The director of the film ‘Bala’ has previously directed which of these films?

Answer 4 – Stree

Question 5 –  Which writer and poet made a documentary titled ‘Amjad Ali Khan’ in 1990?

Answer 5 – Gulzar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 10th September 2020

Question 1 – In which Akshay Kumar movie does his father transfer all his wealth to his pet dog?

Answer 1 – Entertainment

Question 2 – How much RAM space does Redmi 9i have to meet all your needs?

Answer 2 – 4GB RAM

Question 3 – How many roles has Govinda entertained us with, in the movie ” Hadh Kar Di Aapne”?

Answer 3 –  6

Question 4 – Being a comedian wasn’t the first choice for Kapil Sharma. How did he choose to entertain audiences at the start of his career?

Answer 4 – Singer

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 9th September 2020

Question 1 – A clock when seen through a mirror shows 5.00. What is the correct time?

Answer 1 – 7:00

Question 2 – Your sibling’s father’s wife is your…?

Answer 2 – Mother

Question 3 – Pana Sankranti is the new year’s day festival of Hindus and Buddhists of

Answer 3 –  Odisha

Question 4 – In 1955, who was awarded the first Sahitya Akademi Award in Hindi?

Answer 4 – Makhanlal Chaturvedi

Question 5 – How many people have walked on the moon??

Answer 5 – 12

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 8th September 2020

Question 1 – Who is the first player to win the Golden Shoe for three successive years?

Answer 1 – Lionel Messi

Question 2 – The son of which Indian politician recently became the Secretary of the BCCI?

Answer 2 – Amit Shah

Question 3 – Who is the 1st cricketer to hit 5 sixes in a Test innings without hitting a four?

Answer 3 –  Umesh Yadav

Question 4 – In which city is the Himachal Pradesh Cricket Association Stadium located?

Answer 4 – Dharamsala

Question 5 – Which IPL team became first IPL team to hire a woman in support staff?

Answer 5 – RCB

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 7th September 2020

Question 1 – Which of these TV shows was created by Ramsay Brothers in the 1990s?

Answer 1 – Zee Horror Show

Question 2 – How is Robert Allen Zimmerman better known to us from the world of music?

Answer 2 – Bob Dylan

Question 3 – Who directed the series Byomkesh Bakshi for Doordarshan?

Answer 3 –  Basu Chatterjee

Question 4 – Which actress voices Meg Griffin in the cartoon show Family Guy?

Answer 4 – Mila Kunis

Question 5 – Which country has the most number of Oscars in Best Foreign Language Film category?

Answer 5 – Italy

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 6 September 2020

Question 1 – What does ‘D’ stand for in the global network UNDP?

Answer 1 – Development

Question 2 – Who is the first to host 2 back to back Oscar ceremonies after Billy Crystal?

Answer 2 – Jimmy Kimmel

Question 3 – Which of these organs of the human body generates the most heat?

Answer 3 –  Liver

Question 4 – Who among these did NOT serve as the 1st Chief Minister of an Indian state?

Answer 4 – Raman Singh

Question 5 – Who wrote ‘Meditations and its Methods’ for his own self-improvement and guidance?

Answer 5 – Swami Vivekananda

Daily Amazon Quiz

Amazon Daily Quiz: 10th September 2020: Answer & Win ₹50,000 –Quiz Answers

Amazon Insurance Premium Quiz Answers & Win ₹10,000

Amazon The September Quiz Answers & Win ₹25,000

Amazon Total Protect for Mobiles Quiz Answers & Win ₹20,000

Amazon Redmi Band Quiz Answers & Win Redmi 9A

Amazon Subscription Fest Quiz Answers & Win ₹2,000

Amazon Pay Cash load Quiz Answers & Win ₹10,000

Amazon Samsung Quiz Answers & Win Samsung Galaxy M51

Amazon UV Sanitech Quiz Answers & Win ₹10,000

Amazon Daily Quiz: 12th September 2020: Answer & Win Ray-Ban Sunglasses –Quiz Answers

Amazon Daily Quiz: 11th September 2020: Answer & Win Samsung Galaxy Buds+ –Quiz Answers

Copy link
Powered by Social Snap