Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 6 September 2020, win Vouchers, Gems & More.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 6 September 2020, win Vouchers, Gems & More.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

Flipkart Trivia Quiz Answers Today 6 September 2020 win Vouchers, Gems & More. Super Coins for its users by  Flipkart the online e-commerce giant is conducting daily quiz and through this Flipkart Daily Trivia Quiz, users can win amazing prizes. Get the latest Flipkart Daily Quiz Answers Today.

How to play the Flipkart Trivia Quiz?

To participate in the Flipkart Daily Quiz, you need to follow these simple steps:

1: Download the Flipkart app on your device.

2: Launch the Flipkart app.

3: Head over to the ‘Game Zone’ section and click on the ‘Daily Trivia Banner’.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 6 September 2020

Question 1 – What does ‘D’ stand for in the global network UNDP?

Answer – Development

Question 2 – Who is the first to host 2 back to back Oscar ceremonies after Billy Crystal?

Answer – Jimmy Kimmel

Question 3 – Which of these organs of the human body generates the most heat?

Answer –  Liver

Question 4 – Who among these did NOT serve as the 1st Chief Minister of an Indian state?

Answer – Raman Singh

Question 5 – Who wrote ‘Meditations and its Methods’ for his own self-improvement and guidance?

Answer – Swami Vivekananda

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 5 September 2020

Question 1 – Cristiano Ronaldo plays for Juventus. Which country is the club based in?

Answer – Italy

Question 2 – Who is the first person to hit a double hundred in Test matches and in ODIs?

Answer – Sachin Tendulkar

Question 3 – Which nineteen-time Grand Slam champion recenly got married to Xisca Perello?

Answer –  Rafael Nadal

Question 4 – Shahbaz Nadeem recently made his Test debut for India. Which Ranji team does he play for?

Answer – Jharkhand

Question 5 – The 1st person in history to run 42.2-km marathon in under 2 hours is from which country?

Answer – Kenya

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 4 September 2020

Question 1 – In which TV show would you find the character Harvey Specter?

Answer – Suits

Question 2 -The birth name of which of these comedians is actually Satya Prakash?

Answer –   Raju Srivastav

Question 3 – Who plays the role of Man Singh, the manager of the Indian Cricket team in the film ’83?

Answer – Pankaj Tripathi

Question 4 -The title of the 2017 film Meri Pyaari Bindu comes from a song in which film?

Answer – Padosan

Question 5 – Which of these popular TV shows is based on a film directed by Michael Crichton?

Answer – Westworld

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 3 September 2020

Question 1 – Which rapper’s song ‘God’s Plan’ won the Best Rap Song at Grammy Awards 2019?

Answer – Drake

Question 2 -The singer Bhupen Hazarika has not won of these awards?

Answer –  Filmfare

Question 3 – DJI and Yuneec International are two of the world’s biggest manufacturers of what?

Answer – Drones

Question 4 -Which Indian cricketer is nicknamed ‘Porbandar’ after his birthplace?

Answer – Jaydev Unadkat

Question 5 – Which of these is not a company taken over by Oyo Rooms?

Answer – Weddingz

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 2 September 2020

Question 1 – Which country hosted and won the 2019 Asian Men’s Volleyball Championship?

Answer – Iran

Question 2 -Which of these teams has NOT won an EPL title in the last 25 years?

Answer –  Liverpool

Question 3 – Who is the 1st Indian wicketkeeper to hit a century in a Test in Australia?

Answer – Rishabh Pant

Question 4 – In 2018, Basketball legend Kobe Bryant won an Oscar for the short film

Answer – Dear Basketball

Question 5 – A player from which of these teams has not won the most Man of the Match awards in T20Is?

Answer – West Indies

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 1 September 2020

Question 1 – Bryan Cranston has won multiple Emmy Awards for which TV series?

Answer – Breaking Bad

Question 2 – The Perils of Being Moderately Famous’ has been authored by which actress?

Answer – Soha Ali Khan

Question 3 – In the show The Big Bang theory, which restaurant does Penny work as a waitress? 

Answer – Cheesecake Factory

Question 4 – The 1987 film Mr. India won which award at the Filmfare Awards?

Answer – None

Question 5 – The first Mr. India made his Bollywood debut with which 2000 film?

Answer – Fiza

Daily Amazon Quiz

Amazon Daily Quiz: 6th September 2020: Answer & Win One Plus 8 Pro –Quiz Answers

Amazon Insurance Premium Quiz Answers & Win ₹10,000

1 thought on “Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 6 September 2020, win Vouchers, Gems & More.

Comments are closed.

Copy link
Powered by Social Snap