Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 9 September 2020, win Vouchers, Gems & More.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 9 September 2020, win Vouchers, Gems & More.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

Flipkart Trivia Quiz Answers Today 9th September 2020 win Vouchers, Gems & More. Super Coins for its users by  Flipkart the online e-commerce giant is conducting daily quiz and through this Flipkart Daily Trivia Quiz, users can win amazing prizes. Get the latest Flipkart Daily Quiz Answers Today.

Today’s Flipkart Daily Trivia Quiz Details:

  • Flipkart Trivia Quiz Date – 9th Sep 2020
  • Today’s Flipkart quiz prize – Vouchers, Gems, and More
  • Flipkart Daily Quiz Timing – 12 AM to 11.59 PM
  • Winners: 40000+

How to play the Flipkart Trivia Quiz?

To participate in the Flipkart Daily Quiz, you need to follow these simple steps:

1: Download the Flipkart app on your device.

2: Launch the Flipkart app.

3: Head over to the ‘Game Zone’ section and click on the ‘Daily Trivia Banner’.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 9th September 2020

Question 1 – A clock when seen through a mirror shows 5.00. What is the correct time?

Answer 1 – 7:00

Question 2 – Your sibling’s father’s wife is your…?

Answer 2 – Mother

Question 3 – Pana Sankranti is the new year’s day festival of Hindus and Buddhists of

Answer 3 –  Odisha

Question 4 – In 1955, who was awarded the first Sahitya Akademi Award in Hindi?

Answer 4 – Makhanlal Chaturvedi

Question 5 – How many people have walked on the moon??

Answer 5 – 12

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 8th September 2020

Question 1 – Who is the first player to win the Golden Shoe for three successive years?

Answer 1 – Lionel Messi

Question 2 – The son of which Indian politician recently became the Secretary of the BCCI?

Answer 2 – Amit Shah

Question 3 – Who is the 1st cricketer to hit 5 sixes in a Test innings without hitting a four?

Answer 3 –  Umesh Yadav

Question 4 – In which city is the Himachal Pradesh Cricket Association Stadium located?

Answer 4 – Dharamsala

Question 5 – Which IPL team became first IPL team to hire a woman in support staff?

Answer 5 – RCB

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 7th September 2020

Question 1 – Which of these TV shows was created by Ramsay Brothers in the 1990s?

Answer 1 – Zee Horror Show

Question 2 – How is Robert Allen Zimmerman better known to us from the world of music?

Answer 2 – Bob Dylan

Question 3 – Who directed the series Byomkesh Bakshi for Doordarshan?

Answer 3 –  Basu Chatterjee

Question 4 – Which actress voices Meg Griffin in the cartoon show Family Guy?

Answer 4 – Mila Kunis

Question 5 – Which country has the most number of Oscars in Best Foreign Language Film category?

Answer 5 – Italy

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 6 September 2020

Question 1 – What does ‘D’ stand for in the global network UNDP?

Answer 1 – Development

Question 2 – Who is the first to host 2 back to back Oscar ceremonies after Billy Crystal?

Answer 2 – Jimmy Kimmel

Question 3 – Which of these organs of the human body generates the most heat?

Answer 3 –  Liver

Question 4 – Who among these did NOT serve as the 1st Chief Minister of an Indian state?

Answer 4 – Raman Singh

Question 5 – Who wrote ‘Meditations and its Methods’ for his own self-improvement and guidance?

Answer 5 – Swami Vivekananda

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 5 September 2020

Question 1 – Cristiano Ronaldo plays for Juventus. Which country is the club based in?

Answer – Italy

Question 2 – Who is the first person to hit a double hundred in Test matches and in ODIs?

Answer – Sachin Tendulkar

Question 3 – Which nineteen-time Grand Slam champion recenly got married to Xisca Perello?

Answer –  Rafael Nadal

Question 4 – Shahbaz Nadeem recently made his Test debut for India. Which Ranji team does he play for?

Answer – Jharkhand

Question 5 – The 1st person in history to run 42.2-km marathon in under 2 hours is from which country?

Answer – Kenya

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 4 September 2020

Question 1 – In which TV show would you find the character Harvey Specter?

Answer – Suits

Question 2 -The birth name of which of these comedians is actually Satya Prakash?

Answer –   Raju Srivastav

Question 3 – Who plays the role of Man Singh, the manager of the Indian Cricket team in the film ’83?

Answer – Pankaj Tripathi

Question 4 -The title of the 2017 film Meri Pyaari Bindu comes from a song in which film?

Answer – Padosan

Question 5 – Which of these popular TV shows is based on a film directed by Michael Crichton?

Answer – Westworld

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 3 September 2020

Question 1 – Which rapper’s song ‘God’s Plan’ won the Best Rap Song at Grammy Awards 2019?

Answer – Drake

Question 2 -The singer Bhupen Hazarika has not won of these awards?

Answer –  Filmfare

Question 3 – DJI and Yuneec International are two of the world’s biggest manufacturers of what?

Answer – Drones

Question 4 -Which Indian cricketer is nicknamed ‘Porbandar’ after his birthplace?

Answer – Jaydev Unadkat

Question 5 – Which of these is not a company taken over by Oyo Rooms?

Answer – Weddingz

Daily Amazon Quiz

Amazon Daily Quiz: 9th September 2020: Answer & Win Redmi Not 9 Pro –Quiz Answers

Amazon Insurance Premium Quiz Answers & Win ₹10,000

Amazon The September Quiz Answers & Win ₹25,000

Amazon Total Protect for Mobiles Quiz Answers & Win ₹20,000

Amazon Redmi Band Quiz Answers & Win Redmi 9A

Copy link
Powered by Social Snap